Fotolinde

Decoreer uw living, slaapkamer of eender welke ruimte met een foto aan de muur.

Artistieke foto’s worden meer en meer geïntegreerd in hedendaagse interieurs. Ze brengen rust en maken de ruimte gemoedelijker. Interieurbladen staan vol met prachtig gedecoreerde leefplaatsen, waarin ook mooie foto's een plaats krijgen. Ooit al gedacht om een familiefoto aan de muur te hangen ? U kan kiezen voor één grote foto, of meerdere kleinere foto’s gemonteerd samen op één foto. Wij maken kwaliteitsvolle prints op groot formaat . Het formaat kan zelfs aanpast worden aan de lengte van de kast of zetel waarboven de foto hangt. Wij adviseren u graag bij uw keuze, zelfs aan huis.

Onze producten: Voor op de kast · Voor aan de muur · Uw fotokast

Voor op de kast

Van kaders tot fotoblok mooi door zijn eenvoud. Door de strakke vorm van een acryl fotoblok en door de verschillende invalshoeken is het een echte eyecatcher. Je kan ook kiezen voor ons exclusief product Diasec®-mini foto gemonteerd tussen hoogwaardige anti-UV plexi.  Hierdoor wordt het kleurencontrast extra benadrukt.


Voor aan de muur

Vaak zijn de de foto's zo mooi of bijzonder, dat ze een plaatsje aan de muur verdienen.

Hiervoor heeft Fotolinde uitgebreide keuzemogelijkheden: heel simpel of mooi en strak disign. Kant en klaar om zo aan de muur te hangen. Je kan kiezen uit verschillende afwerkingen zoals acryl, aluminium, forex...... te veel om op te noemen.

Wij werken ook met het exclusief product: Diasec®

Diasec is het verlijmen van foto’s met de beeldzijde achter plexiglas. Veel gebruikers vinden het mooier dan een ingelijste foto met museumglas. Het is de beste manier om het beeldmateriaal te beschermen tegen luchtvervuiling, vroegtijdige veroudering en in hoge mate tegen UV- straling.


Uw fotokast

Velen hebben een boekenkast van Ikea staan. Wij maken van uw Ikea boekenkast een 'fotokast'. Kom naar onze studio voor een fotoreportage. Tijdens een preview kiezen wij samen de foto's die uw Ikea kast zullen sieren.