Fotolinde

Portfolio Album

Een portfolio is een eenvoudig album in verschillende formaten vanaf 15X15cm en groter, waarin de foto’s per pagina afzonderlijk worden gepresenteerd. Ideaal voor als je een mooi album wenst op een budgetvriendelijke manier.

Portret Album

Elk portret album is uniek en wordt voorzien van een gepersonaliseerde cover met foto. Er is een mogelijkheid om een coating te voorzien over het fotoalbum om de levensduur van het album te verlengen. Een bijpassende opbergdoos zorgt voor een mooie afwerking. Een portret album is verkrijgbaar in verschillende formaten: 20x20cm, 25x25cm, 30x30cm en zelfs 40x40cm. U krijgt van ons een App code bij elk portret album. Door gebruik te maken van deze unieke code kan het fotoboek op de iPhone/iPad en iPod Touch bekeken worden. Zo heeft u altijd uw fotoboek bij de hand om aan de vrienden en familie te laten zien!

Stoefboekje / mini-albumpje

Een mini-albumpje, ook wel eens stoefboekje genoemd, is een albumpje met zes foto's: een leuk extraatje om cadeau te doen aan iemand die graag pronkt en geniet van het fotoalbum!