Fotolinde

Communiekaartjes

Wij maken stijlvolle bedankings- en vriendenkaartjes die herinneren aan de superleuke dag!
Samen gaan we op zoek naar de juiste foto's, het juiste ontwerp: zowel luxueuze kaartjes voor de familie als eenvoudigere kaartjes voor de vriendjes.

Bedankjes

Wenst u de gasten een klein geschenkje mee naar huis te geven? Gepersonaliseerde en unieke cadeaus vindt u zeker bij Fotolinde. Kom zeker een kijkje nemen en maak kennis met ons uitgebreid aanbod bedankjes!

Meter-Peter cadeautjes

Zoekt u nog een mooi cadeau voor meter, peter, oma of opa? We hebben massa's tips om hen te verrassen met een leuk cadeau! Spring gerust eens binnen voor meer info!

Hoe gaan wij te werk bij een communie-fotoshoot:

fotoshoot:

Tijdens de fotoshoot maken we een hoop leuke foto's. Zowel ernstige, zotte als coole poses worden gefotografeerd. Elk kind is anders, dus is ook elke fotoreportage verschillend.

Viewingsessie:

Na de shoot maken we een tweede afspraak voor de viewing. Tijdens die viewingsessie maken we samen een selectie van de allerbeste foto’s. Uit die collectie kiezen we de foto’s voor de kaartjes, bedankjes, cadeautjes... Naast vergrotingen kunnen wij ook een mooi fotoalbum maken van de betreffende fotoreportage.