Fotolinde

Een fotosessie in onze studio start aan € 199,-
Deze prijs omvat de fotoshoot een album 20x20cm met 10 afgewerkte foto's en een viewingsessie.
Voor een prijs passend binnen jullie verhaal en wensen, neem je best even contact op of neem vrijblijvend je telefoon 056/71 58 74
Voor zwangerschap- en babyfotografie kan je best met Marie Rose afspreken 09/227 19 42

Tweemaal per jaar geven wij extra kortingen op onze fotoshoot. Wil je weten wanneer, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

Je kan natuurlijk altijd een fotoshoot cadeau geven. Klik hier voor de cadeaubonnen

Jouw fotoshoot in 5 stappen.

1. Kom goed voorbereid naar de fotoshoot

Vooraf goed nadenken over wat je eigenlijk ‘echt’ wil is een must. Als fotograaf willen we weten waar je precies naar op zoek bent: wie mag er op de foto, welke stijl heeft het interieur, waar worden de foto's gehangen? Of misschien wordt er voor een mooi album geopteerd,... Daarom houden we steeds eerst een gesprek, zodat alle wensen gekend zijn.

2. Planningsessie

Voor wie niet goed weet wat hij precies wil, is een planningsessie aangewezen. Dit gesprek houden we samen voor dat je naar de fotoshoot komt om alle mogelijkheden te overwegen: wordt het bijvoorbeeld een grote foto voor de living, of wordt het een fotalbum ...Rustig en ongestoord kunnen overleggen is hierbij van essentieel belang! Ook de kledij komt aan bod. Planningsessies zijn uiteraard steeds op afspraak.

3. Fotoshoot

De fotoshoot heeft plaats in onze fotostudio te Harelbeke.In de kleedruimte is er de nodige tijd om zich klaar te maken. Tijdens de fotoshoot worden een heleboel foto’s gemaakt. De fotograaf geeft je de nodige instructies voor het beste resultaat. Met eigen ideetjes kan zeker rekening worden gehouden. Na de shoot wordt er aan de slag gegaan met de talrijke beelden en wordt een eerste selectie uit de vele foto's gemaakt. De foto’s worden zo voorbereid dat je bij de viewing meteen al een beeld krijgt van het mogelijke eindresultaat. Na de shoot maken we een tweede afspraak voor de viewing.

4. Preview

Zodra de foto's klaar zijn wordt een mail verstuurd met daarin een referentienummer. Indien je nog geen afspraak heeft gemaakt om tijdens een foto-viewing de geselecteerde foto's te bekijken dan moet je deze zo snel mogelijk maken. Afspraken kunnen enkel telefonisch worden gemaakten. Vermeld steeds uw referentienummer bij het maken van uw afspraak.

5. Afwerking van de foto's of fotoalbum

Al onze foto's worden met de meeste zorg afgewerkt .Wij streven er steeds naar om een zo mooi mogelijk product af te leveren. Het formaat kan steeds worden aangepast, zodat de foto perfect past en een extra dimensie geeft aan het interieur. Wij zijn dan ook heel fier als onze foto's jouw interieur mogen verrijken. Naast vergrotingen kunnen wij ook een mooi fotoalbum maken van de betreffende fotoreportage.