DecoratieLekker veel keuze in maatwerk.

Decoreer uw living, slaapkamer of eender welke ruimte met een foto aan de muur.

Artistieke foto’s worden meer en meer geïntegreerd in hedendaagse interieurs. Ze brengen rust en maken de ruimte gemoedelijker. Interieurbladen staan vol met prachtig gedecoreerde leefplaatsen, waarin ook mooie foto's een plaats krijgen. Ooit al gedacht om een familiefoto aan de muur te hangen ? U kan kiezen voor één grote foto, of meerdere kleinere foto’s gemonteerd samen op één foto. Wij maken kwaliteitsvolle prints op groot formaat . Het formaat kan zelfs aanpast worden aan de lengte van de kast of zetel waarboven de foto hangt. Wij adviseren u graag bij uw keuze, zelfs aan huis.

Fotolinde

Voor op de kast

Natuurlijk verdienen uw mooiste foto's een stijlvol kadertje. Omdat onze handgemaakte houten kaders een strakke en tijdloze vorm hebben, passen ze bij elke foto en interieur. Wij heb ook andere mogelijkheden om uw foto' te presenteren zoals: fotobox, acryl, fotoblok, dibond.....

Fotolinde

Voor aan de muur

Misschien is er één foto uit de fotoreportage voor u héél bijzonder?  Die kan in groot formaat afgewerkt worden om bij u tegen de muur te hangen.  Verschillende afwerkingen zijn mogelijk (kader, acryl, forex, dibond.......).  U kunt ervoor kiezen om enkele foto's naast elkaar te hangen, die dan samen één reeks vormen. Wij adviseren u graag bij het kiezen van de foto's en de afwerking ervan. Alle foto's worden door onszelf afgewerkt. Dankzij een beschermlaag over de foto's worden zij tegen vroegtijdig verouderen en in hoge mate tegen UV-straling beschermd.

Fotolinde

Uw fotokast

Velen hebben een boekenkast van Ikea staan. Wij maken van uw Ikea boekenkast een 'fotokast'. Kom naar onze studio voor een fotoreportage. Tijdens een preview kiezen wij samen de foto's die uw Ikea kast zullen sieren.