Info fotoshootUw fotoshoot in 5 stappen

Een fotosessie voor twee personen in onze studio is er reeds voor € 79.- Een familyshoot voor drie personen of meer start vanaf €125. Voor een prijsofferte passend binnen uw budget, neem best even contact op via telefoon 056/71 58 74 voor portret en familyshoot. Zwangerschap- en babyshoot kan best een afspraak gemaakt worden met Marie Rose 09/227 19 42.
Voor industriële-, reclamefotografie en portfolio kan je ons best even contacteren zo kunnen wij samen eerst bespreken wat jullie wensen zijn.

Tweemaal per jaar geven wij extra kortingen op onze fotoshoot. Wil je weten wanneer, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

Een fotoshoot kan natuurlijk altijd cadeau geven worden. Talrijke fotoshoots zijn mogelijk: voor baby, kinderen en familie of gewoon allemaal samen.
De duurtijd van een fotoshoot is afhankelijk van de cadeaubon die u heeft aangekocht ( tussen de 20min./60min ).
De fotoshoot gaat door in de fotostudio van Fotolinde: Marktstraat 40 - Harelbeke

Jouw fotoshoot in 5 stappen.

1/ Even informeren

Bij een eerste fotoshoot zijn er altijd heel wat vragen. Een gesprek met de fotograaf is hier aangewezen. Dit gesprek heeft plaats voor de fotoshoot en alle mogelijkheden worden besproken: welk soort foto’s, kleine of grote foto’s voor in de living, een fotoalbum, welke kleding . Om rustig en ongestoord te kunnen overleggen is het nodig eerst een afspraak te maken. Dit kan best telefonisch.
Op onze pagina kledingadvies staan heel wat nuttige tips

2/ Kom goed voorbereid naar de fotoshoot

Overleg welk resultaat u beoogt en waarvoor de foto’s moeten dienen, stijl van het interieur, plaats waar de foto's worden gehangen... Misschien wordt er voor een een mooi album gekozen. Als fotograaf willen wij weten waar u precies naar op zoek bent. Daarom houden wij liefst net voor aanvang van de fotoshoot nog een kort gesprek over het verloop.

3/ Fotoshoot

De fotoshoot heeft plaats in onze fotostudio te Harelbeke. Tijdens de fotoshoot worden heel wat foto’s gemaakt. De fotograaf geeft de nodige instructies om zo het beste resultaat te bekomen. Na de fotoshoot gaan wij aan de slag met de talrijke foto's en wordt er door ons al een eerste selectie gemaakt. Wij maken een nieuwe afspraak om tijdens een preview de foto’s samen te bekijken.

4/ Preview

Tijdens de preview bekijken wij samen de geselecteerde foto’s. Uit die selectie kan de bestelling gebeuren. Wij bespreken dan de mogelijkheden om de betrokken foto’s verder af te werken. Wij geven graag advies bij uw keuze.

5/ Afwerking van de foto’s, fotoalbum en digitale bestanden

Al onze foto's worden met de meeste zorg afgewerkt. Wij streven er steeds naar om een zo mooi mogelijk product af te leveren. Het formaat kan steeds worden aangepast, zodat de foto perfect past en een extra dimensie geeft aan het interieur. Wij zijn dan ook heel fier als onze foto's uw interieur mogen verrijken. Naast vergrotingen kunnen wij ook een mooi fotoalbum maken van de betreffende fotoreportage. Er zijn geen digitale bestanden inbegrepen in de fotoshoot, maar ze kunnen wel aangekocht worden. Op al ons werk berust copyright en is de wet van de auteursrechten van toepassing.