Over onsAl meer dan 30 jaar ervaring

Al meer dan dertig jaar werken bij fotoLinde gepassioneerde vakfotografen om je dierbare momenten in beeld te brengen. Spontaneïteit en creativiteit in de foto's leggen, is onze specialiteit. Bij fotolinde zal je fotosessie voor jezelf, je vrienden en familie een uniek moment worden en zul je met ongeduld uitkijken naar het eindresultaat. Voor zwanger- en babyfotografie kan je terecht bij Marie Rose. Zij is de fotografe van onze afdeling Justborn. Meer info over Justborn kan je vinden op www.justborn.be

Wij maken niet alleen foto's, maar zorgen ook voor de juiste afwerking. Je kan dan ook kiezen uit een ganse waaier van producten, zoals kaders, wanddecoratie, cadeaubons en albums.

Indien meer informatie gewenst over onze reportages producten of diensten, kan er steeds contact met ons opgenomen worden via e-mail. Wij zullen je dan zo snel mogelijk contacteren.

FotoLinde: Marktstraat 40 Harelbeke - tel.: 056/71 58 74 - info@fotolinde.be
Justborn: Baby- zwangerschapsfotografie tel.:09/227 19 42 - info@justborn.be ( Fotografie Deknudt )

Afspraken voor een shoot kunnen gemaakt worden in onze studio of telefonisch. Omdat onze agenda zeer snel verandert, kunnen er geen afspraken gemaakt worden via mail. Maak steeds tijdig een afspraak !

Als je van ons een wachtwoord of een referentienummer hebt gekregen, gelieve dit dan in elke mail te vermelden. Bewaar het wachtwoord zorgvuldig, je hebt dit nodig als je later nog foto’s wenst bij te bestellen.